Robinsontjekker

Robinsonlisten blev indført i Danmark i 2000 gennem en ændring af Markedsføringsloven og Persondataloven. Dette har medført at alle der ønsker at udsende uopfordret reklame til privatpersoner skal undersøge om deres modtagere står på Robinsonlisten.

Hvis man har forsøgt sig på dette vha. datafilen fra https://cpr.dk/ finder man hurtigt ud af at det kan være MEGET besværligt, da alle ca. 1,2 mio. navne ligger i en lang tekstfil.

For at gøre denne process nemmere har jeg lavet programmet Robinsontjekker. Det gør det muligt automatisk at tjekke om en liste af modtagere står på Robinsonlisten, med mulighed for lave forskellige udtræk til Excel samt se dem i en overskuelig liste i programmet.

Programmet er gratis for alle at bruge, men hvis du synes om programmet må du meget gerne donere et beløb vha. knappen til højre. På forhånd tak.

Download programmet her
(Nyeste version er version 1.2.2.11)

OBS: Der er endnu ikke fundet nogle fejl ved sammenligningen, men der gives ingen garentier for at der ikke er en adresse der kan glippe.

Ønsker du ikke selv at tjekke dine modtagere?
Hvis du ikke ønsker at tjekke dine modtagere selv? Jeg kan tjekke jeres liste for jer, mod et mindre beløb. Der er startgebyr på 100 kr., og derefter koster det kun 5 øre pr. adresse. Dvs. at 1000 modtagere vil koste 150 kr. at få tjekket. Send din liste til christianokeeffe@gmail.com, så bliver din liste tjekket hurtigst muligt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *